Beveiligingsdiensten

Rijnland Beveiliging verzorgd in verschillende beveiligingsdiensten. Denk hierbij aan winkelsurveillanten, horecaportiers, evenementenbeveiligers, EHBO-ers en het beveiligen van objecten.

Rijnland Beveiliging beschikt over en ruim bestand gediplomeerd personeel, al onze personeelsleden zijn multi-inzetbaar voor de verschillende beveiligingswerkzaamheden, wij verzorgen in alle disciplines van de beveiliging, dit voor zowel korte termijnen als bijvoorbeeld het beveiligen van een festival, als de langere termijnen bijvoorbeeld het inzetten van winkelsurveillanten in donkere wintermaanden tijdens de koopavond.

Zoekt u dus een beveiligingsbedrijf in de buurt? Zoek niet verder en neem contact op met Rijnland Beveiliging. Samen bekijken wij uw wensen en maken op basis hiervan een passend voorstel voor uw veiligheidsvraagstuk.

Email: info@rijnlandbeveiliging.nl


Winkelsurveillance

Winkeldiefstal is helaas een veelvoorkomend feit. Dit kan voor u als ondernemer een behoorlijke derving van de omzet betekenen. Criminaliteit kan voorkomen worden door een combinatie van een aantal preventieve maatregelen zoals goede instructies aan het winkelpersoneel, elektronische hulpmiddelen en goed opgeleide winkelsurveillanten.

De aanwezigheid van onze winkelsurveillanten heeft een preventieve werking tegen winkeldiefstal. Zonder op de voorgrond te treden zijn zij zichtbaar aanwezig en zorgen voor een veilig gevoel bij het winkelend publiek. En omdat een winkelsurveillant geen collega is van de winkelmedewerkers, vormt zijn aanwezigheid voor de medewerkers bovendien een krachtig preventief middel.

De taken van winkelsurveillant bestaan uit:

  • controleren van publiek en personeel
  • toezicht houden op goederen- en geldstromen
  • optreden bij incidenten
  • ontruimen bij calamiteiten
  • controle van vlucht- en brandwegen
  • bedienen van alarmsystemen
  • verlenen van eerste hul (E.H.B.O)
  • preventief surveilleren

De taken van een winkelsurveillant zijn met name van toezichthoudende en repressieve aard. Door de oplettendheid, klantvriendelijkheid, professionele houding en een goede relatie met de politie kunnen de winkelsurveillanten van Rijnland Beveiliging adequaat handelen.

Interesse in onze dienstverlenging?
Klik hier om contact op te nemen.