Beveiligingsdiensten

Rijnland Beveiliging verzorgd in verschillende beveiligingsdiensten. Denk hierbij aan winkelsurveillanten, horecaportiers, evenementenbeveiligers, EHBO-ers en het beveiligen van objecten.

Rijnland Beveiliging beschikt over en ruim bestand gediplomeerd personeel, al onze personeelsleden zijn multi-inzetbaar voor de verschillende beveiligingswerkzaamheden, wij verzorgen in alle disciplines van de beveiliging, dit voor zowel korte termijnen als bijvoorbeeld het beveiligen van een festival, als de langere termijnen bijvoorbeeld het inzetten van winkelsurveillanten in donkere wintermaanden tijdens de koopavond.

Zoekt u dus een beveiligingsbedrijf in de buurt? Zoek niet verder en neem contact op met Rijnland Beveiliging. Samen bekijken wij uw wensen en maken op basis hiervan een passend voorstel voor uw veiligheidsvraagstuk.

Email: info@rijnlandbeveiliging.nl


Objectbeveiliging

Bij objectbeveiliging is er sprake van beveiliging binnen en rondom een bepaald object, zoals bijvoorbeeld een bedrijfspand. De beveiligers van Rijnland Beveiliging zijn uitstekend opgeleid om regelmatige óf onregelmatige controlerondes te verrichten en eventueel afwijkende situaties te signaleren.

Tijdens deze rondes worden alle vitale ruimtes gecontroleerd. Er wordt in het bijzonder gelet op zaken die schade kunnen toebrengen aan de organisatie van het object. Daarnaast worden beginnende probleemsituaties proactief verholpen. Wij maken tijdens onze objectbeveiligingsdiensten rapportages op, zodat u altijd bent geinformeerd over welke onregelmatigheden zijn voorgekomen tijdens de dienst.

De volgende werkzaamheden zijn een onderdeel van objectbeveiliging:

  • toegangscontrole
  • sleutelregistratie
  • bezoekersregistratie
  • telefoonbeantwoording
  • bezoekersbegeleiding
  • regelmatige en onregelmatige controles

Door de inzet van Rijnland Beveiliging voor objectbeveiliging bent u verzekerd van optimale preventie en blijven uw bedrijfsprocessen ten alle tijden gewaarborgd. Wij leveren uitsluitend ervaren beveiligingsmedewerkers die hun vak uitstekend beheersen, klantvriendelijk zijn, en die zich goed kunnen verplaatsen in uw wensen.

Interesse in onze dienstverlenging?
Klik hier om contact op te nemen.