Beveiligingsdiensten

Rijnland Beveiliging verzorgd in verschillende beveiligingsdiensten. Denk hierbij aan winkelsurveillanten, horecaportiers, evenementenbeveiligers, EHBO-ers en het beveiligen van objecten.

Rijnland Beveiliging beschikt over en ruim bestand gediplomeerd personeel, al onze personeelsleden zijn multi-inzetbaar voor de verschillende beveiligingswerkzaamheden, wij verzorgen in alle disciplines van de beveiliging, dit voor zowel korte termijnen als bijvoorbeeld het beveiligen van een festival, als de langere termijnen bijvoorbeeld het inzetten van winkelsurveillanten in donkere wintermaanden tijdens de koopavond.

Zoekt u dus een beveiligingsbedrijf in de buurt? Zoek niet verder en neem contact op met Rijnland Beveiliging. Samen bekijken wij uw wensen en maken op basis hiervan een passend voorstel voor uw veiligheidsvraagstuk.

Email: info@rijnlandbeveiliging.nl


Evenementenbeveiliging

Een gedegen beveiligingsplan in combinatie met onze beveiligers zorgt er voor dat uw evenement soepel en zonder incidenten verloopt.

De bezoekers van uw evenement willen natuurlijk genieten in een ontspannen sfeer. Wij zorgen voor die ontspannen omgeving door niet te nadrukkelijk op de voorgrond te treden, maar door de veiligheid van uw evenement te waarborgen. Wij zullen de beveiliging van uw evenement vooraf grondig met u bespreken in een plan van aanpak, zodat er altijd doeltreffend gehandeld wordt. Wij hebben ruime ervaring in evenementenbeveiliging.

Ons dienstenpakket voor evenementen beveiliging bestaat uit:

  • toegangscontrole
  • toezicht
  • verlenen van eerste hulp (E.H.B.O)
  • artiestenbegeleiding
  • calamiteiten handhaving
  • verkeersbegeleiding

De dienstverlening kan uiteraard naar uw eigen wens worden uitgebreid. Naast preventieve aanwezigheid, kunnen onze medewerkers ook repressief optreden als de omstandigheden daarom vragen. De beveiligers die worden ingezet bij het beveiligen van evenementen, worden specifiek en met zorg geselecteerd voor de opdracht op basis van persoonlijke eigenschappen en kwalificaties.

Interesse in onze dienstverlenging?
Klik hier om contact op te nemen.