Beveiligingsdiensten

Rijnland Beveiliging verzorgd in verschillende beveiligingsdiensten. Denk hierbij aan winkelsurveillanten, horecaportiers, evenementenbeveiligers, EHBO-ers en het beveiligen van objecten.

Rijnland Beveiliging beschikt over en ruim bestand gediplomeerd personeel, al onze personeelsleden zijn multi-inzetbaar voor de verschillende beveiligingswerkzaamheden, wij verzorgen in alle disciplines van de beveiliging, dit voor zowel korte termijnen als bijvoorbeeld het beveiligen van een festival, als de langere termijnen bijvoorbeeld het inzetten van winkelsurveillanten in donkere wintermaanden tijdens de koopavond.

Zoekt u dus een beveiligingsbedrijf in de buurt? Zoek niet verder en neem contact op met Rijnland Beveiliging. Samen bekijken wij uw wensen en maken op basis hiervan een passend voorstel voor uw veiligheidsvraagstuk.

Email: info@rijnlandbeveiliging.nl


Alarm Opvolging

Bij het verlaten van uw pand of woning, dient u het alarmsysteem in te schakelen. Na de inschakeling ervan wordt uw pand/woning beschermd tegen indringers. Wanneer indringers uw pand/woning proberen binnen te dringen, zal het alarm afgaan. Meteen na het afgaan van het alarm zal een melding binnenkomen bij de meldkamer waar u aangesloten bent. Dit signaal zal uiteraard ook bij de meldkamer worden geregistreerd. De meldkamer zal per direct contact opnemen met Rijnland Beveiliging, die als sleutelhouder functioneert.

Interesse in onze dienstverlenging?
Klik hier om contact op te nemen.